Snel van je pijnklachten af

fysiotherapie Breda

Je niet geheel vrij kunnen bewegen omdat je klachten hebt wordt te vaak voor lief genomen, spelen met de kinderen of sporten levert te veel pijn op. Maar ook te lang te beperkt blijven bewegen is een probleem wat veel voorkomt. Met de goede oefeningen en de wetenschap, weet fysiotherapie Breda precies wat er bij een goede revalidatie komt kijken. Samen ga je voor een doel, zo snel mogelijk pijnvrij bewegen zonder beperkingen.

Opstellen van een plan

Natuurlijk moet er eerst worden bekeken wat de exacte problemen zijn, en wat daaraan gedaan kan worden zodat je weer snel zonder beperkingen en pijn kunt bewegen. De pijn is belangrijk, toch moet er verder worden gekeken om de kern van het probleem aan te pakken. Door tot de kern door te dringen, nemen de pijnklachten ook af. Een combinatie van verkeerde bewegingen en teveel doen kan ook klachten veroorzaken, waardoor je jezelf een beperking oplegt door de pijn die je ervaart.

fysiotherapie Breda

Beweeg weer als vanouds

In de meeste gevallen begint het heel onschuldig, je kan niet meer bepaalde bewegingen of werkzaamheden doen zonder pijn of last. Op dat moment is het tijd om langs te komen bij fysiotherapie Breda, maar teveel mensen lopen er nog te lang mee door. Hierdoor nemen de klachten toe, en worden de beperkingen alleen maar erger. Hoe langer je ermee loopt, hoe meer problemen je erbij kunt krijgen. Tot je bepaalde bewegingen helemaal niet meer kunt doen, zorg dat het niet zover komt en trek op tijd aan de bel om snel de problemen te verhelpen.