Condooms kopen: de normaalste zaak van de wereld

Condooms

Condooms; bijna iedereen gebruikt ze weleens en toch vinden veel mensen het ongemakkelijk om ze zelf te moeten kopen. Vragen als “Wat nou als er een bekende in de rij staat?”, “Wat zal het meisje achter de kassa wel niet denken?” of “Welke soort moet ik dan kopen?” komen in je op. Met name vrouwen vinden het lastig om zelf condooms te kopen en laten de verantwoordelijkheid voor het aanschaffen van condooms over aan de man. Het is helemaal nergens voor nodig om hier zenuwachtig voor te zijn, na de pil is het condoom immers het meest gebruikte anticonceptiemiddel van Nederland.

Condooms

Wanneer je condooms koopt bij de drogist kun je ervan uitgaan dat je niet de enige bent die met een pakje rubbertjes de winkel verlaat. De medewerker in de winkel heeft dus zeker ervaring met het verkopen van condooms en zal je absoluut niet gek aankijken. Wanneer je meer wilt weten over de verschillende soorten condooms die er verkrijgbaar zijn kun je daarom altijd om hulp vragen. Het is heel belangrijk om het juiste voorbehoedsmiddel te gebruiken en daar hoef je je uiteraard niet voor te schamen. Denk bijvoorbeeld aan de juiste maat, de gewenste dikte van het condoom of speciale kleur- of smaakeffecten. Er is heel veel mogelijk op het gebied van condooms waar een verkoper je meer over kan vertellen.

Wanneer je het echt niet prettig vindt om je condooms bij de drogist of de supermarkt te kopen is er gelukkig de mogelijkheid om ze online te bestellen. Bij Dokter Lifestyle vind je een groot assortiment condooms in alle soorten, kleuren, maten en smaken. Je kunt in de veilige omgeving van je eigen huis alle verschillende varianten bekijken, zonder over je schouder te hoeven kijken of die nieuwsgierige buurvrouw toevallig naast je staat in de winkel. Ook hier kun je terecht met al je vragen over het gebruik van condooms. Advies op maat is onderdeel van de service die Dokter Lifestyle biedt.

Vervolgens zijn de condooms online te bestellen en worden ze meestal dezelfde dag nog verzonden. Zo kun je vaak de volgende dag al gebruik maken van jouw bestelling condooms. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de postbode herkent dat je een bestelling van deze intieme producten hebt gedaan. De condooms worden namelijk in een onherkenbare verpakking verzonden, zonder logo’s of naam van de afzender. Of je jouw condooms nu in de winkel of online koopt, het is de normaalste zaak van de wereld.