Kijk eens op de site van kliniek Veldhoven

Mocht u op zoek zijn naar een goede plastische chirurg kan ik u adviseren om eens op de site van kliniek Veldhoven te gaan kijken. In deze kliniek worden verschillende ingrepen gedaan door een plastische chirurg. Zo heb ik me voor een tijd geleden laten behandelen voor een schaamlip correctie in deze kliniek. Ik kampte al een zeer lange tijd met pijn in mijn schaamstreek. Omdat ik zelf niet wist wat ik hiermee aan moest ben ik er maar mee blijven lopen, het domste wat je ooit kan doen. Maar goed op den duur kon ik niet fatsoenlijk meer zitten, fietsen was al helemaal niet meer te doen, en een strakke broek moest ik ook maar vergeten. Toen ik een afspraak bij de huisarts had gemaakt en mijn klachten aan hem uitlegde begreep hij al meteen wat de oorzaak was, ik had te grote buitenste schaamlippen. Hij verwees me door naar de kliniek Veldhoven waar ik een afspraak moest maken voor een eerste consult, welke geheel vrijblijvend is. Maar omdat ik verging van de pijn hoefde ik er niet lang over na te denken of ik wel of geen ingreep wilde hebben. Vooral toen me verteld werd dat het door een plaatselijke verdoving werd uitgevoerd, en ik dezelfde dag nog naar huis kon, was ik gelijk om, ik had besloten om me te laten opereren. schaamlipcorrb

Had ik dit maar eerder laten doen

Wat is er een last van me afgevallen, ik heb geen pijn meer. Kan weer gewoon fietsen en zitten, en nog belangrijker ik hoef geen slobber broeken meer te dragen, ik kan weer zonder pijn strakke broeken aan doen. schaamlip