Gevoelige huid creme van Kneipp

droge huid

Wie heeft er ervaring met de gevoelige huid creme van Kneipp? Het product leek mij erg interessant van mijn huid is nou eenmaal droog en gevoelig. Sensitief, zoals ze dat ook wel eens noemen in beauty producten. Echter ben ik de laatste tijd huiverig om iets nieuws te proberen omdat ik al zo veel geld heb uitgegeven hieraan! Het perfect product lijkt niet te bestaan en elke keer probeer ik iets en moet ik hele tubes weg gooien. Daar ging dan weer 30 euro, dat is het toch niet waard? Gelukkig is Kneipp een zeer betaalbaar merk, maar ik heb er nog geen ervaring mee. Daarom hoor ik graag van anderen met een droge huid bijvoorbeeld, of de gevoelige huid creme van Kneipp wel het proberen waard is. Het schijnt ook niet goed te zijn voor mijn huid om telkens iets anders te proberen en nu moet ik dus wel echt een keer iets blijvends vinden!

droge huid Lekker in mijn vel

Je huid is natuurlijk een groot onderdeel van je lichaam en je kunt je vast voorstellen dat ik met een slecht huid letterlijk en figuurlijk niet lekker in mijn vel zit. Een dermatoloog heeft mij ook al meerdere keren producten voor geschreven, maar wanneer ik na een aantal maanden nog geen verschil merk, kan ik er gewoon niet mee door gaan. Wie heeft voor mij goede tips en adviezen? En wellicht gebruik jij ook de gevoelige huid creme van Kneipp? Dan hoor ik dat graag van je!

 

droge huid