Bijzondere urnen; De Fruitful urn.

De medewerkers van UitvaartUniq.nl staan voor u klaar bij de zoektocht naar een passende tastbare herinnering. Vanuit deze hoedanigheid informeren wij u periodiek over bijzondere urnen, assieraden en andere gedenkartikelen. Dit keer hebben wij een bijzondere urn geselecteerd waar we u graag iets meer over willen vertellen; De Fruitful urn.

zwarte-toledo-urn-klein-messing

De fruiful urn combineert drie symbolen binnen een prachtig geheel; Het hart en de schil zijn onlosmakend met elkaar verbonden en vanuit het midden komt het levensader naar het steeltje. De ronde vorm van deze eigentijdse  moderne urn staat voor oneindigheid. De Fruitful urnen zijn bijzondere, eigentijdse vormen van asbestemming. Zowel op het gebied van vormgeving als op het gebied van kleur. De fruitful urnen zijn verkrijgbaar in een 5 tal kleuren, waarbij het ‘appeltjes groen’, ‘pompoen oranje’ en ‘kersenrood’ frisse en vrolijke kleuren betreffen. Daarnaast kunt u kiezen voor het serene en kalme ‘lavendel’, of voor het meer uitgesproken ‘metallic’. Daarnaast zijn er per kleurvariant drie groottes verkrijgbaar, de kleine urn met een diameter van 12 cm en een inhoud van 0,7L, de medium urn met een diameter van 15 cm en een inhous van 1,5 L en de ‘grote variant’  met een diameter van 22 cm en een inhoud van 4,8 L. De laatste is in de meeste gevallen voldoende voor het bewaren van de volledige hoeveelheid as van uw overleden dierbare. De Fruitful urnen zijn vervaardigd uit Polyresin en zorgvuldig afgewerkt. Daarnaast zijn ze tevens te voorzien van een gravure, voor een unieke & persoonlijke herinnering.

 

Wilt u meer weten over deze bijzondere urnen, neem dan een kijkje bij UitvaartUniq.nl; Altijd een passende urn, voor een dierbare herinnering.