Switch voor december van zorgverzekering

Het switchen van zorgverzekering is tegenwoordig veel eenvoudiger dan veel mensen denken. Je moet dit zeker overwegen wanneer jouw verzekering niet meer aan jouw behoefte voldoet. Wat veel mensen doet switchen van zorgzekering is een verandering van het leven. Hierbij kan je denken aan een nieuwe partner, aan kinderen of een verandering van uw gezondheid. Een goede zorgverzekering kiezen kan dus zeker in jouw voordeel werken.

De voordelen van het switchen naar een andere zorgverzekering

Lagere maandelijkse kosten

Premies kunnen per zorginstelling behoorlijk verschillen. Kijk dus goed naar welke behoefte je hebt en je kunt vervolgens wel tientallen euro´s per maand minder betalen voor jouw zorgverzekering.

Een dekking die bij u past

Niet elke dekking past bij u als persoon. Kijk dus goed naar wat je allemaal gebruikt van jouw zorgverzekering. Daarna kan je een zorgverzekering kiezen die bij jouw medische behoefte past.

Meer tevredenheid

Elke zorgverzekering heeft een andere servicegraad. Mocht je ontevreden zijn over je huidige zorgverzekering en de daar bijbehorende service. Kijk dan is via een zorgvergelijker hoe andere dienstverleners scoren op de servicegraad.

Hoe we u kunnen helpen met de omschakeling

Met onze zorgverzekering vergelijken website kunnen wij je goed helpen te kiezen voor de juiste zorgverzekering. Mocht je het prettiger vinden om dit allemaal via de telefoon te bespreken dan kan dat natuurlijk ook. Zodra je je aanmeld kunnen wij namens jou handelen om zo jouw oude zorgverzekering stop te zetten en over te sluiten naar de juiste zorgverzekering die bij je past. Mocht er een overlapping zijn in het betalen van premies? Dan zorgen wij dat jij die premie terug krijgt, zodat je niet twee keer betaald voor dergelijke premies.