Opzoek naar een kapper nabij Maasland

Omdat ik net verhuist ben, moest ik opzoek gaan naar een nieuwe kapper nabij Maasland. Zo kwam ik al vrij snel terecht op de website van Haarmode Louise die gevestigd is in Vlaardingen. Dat is niet ver bij mij vandaan en deze salon is ook nog eens gevestigd in het centrum. Zo kon ik dus twee dingen tegelijk doen. Daarom maakte ik ook een afspraak met deze onderneming om mijn haat te laten knippen en kleuren. Na dat mijn haar dan klaar zou zijn kon ik meteen even rustig gaan shoppen in de centrum van deze stad. 

kapper Maasland

Mijn haar ziet er weer prachtig uit en ik kom hier zeker weer terug

Met goede moed ging ik naar de kapper nabij Maasland. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk geholpen door een van de medewerkster die hier aanwezig was. deze medewerkster bracht mij naar de stoel toe en luisterde naar wat mijn wensen waren. Ook gaf zij goed advies over de haarkleur die mij goed zou staan. Toen ik klaar was zag mijn haar er weer prachtig uit. Ook het knippen deed deze onderneming zeer goed. Mij zie je zeker weer terug bij Haarmode Louise. Zo tevreden ben ik hier over.