Nieuwe tandartsen Eindhoven gezocht

Noem mijn dochter maar eigenwijs. In feite hoort dat ook niet zo, alleen krijg ik mijn dochter met geen mogelijkheid meer mee naar onze tandarts. Haar angst voor onze  tandarts is zo groot dat ze er gewoon ziek van is om erheen te gaan. Hierdoor heb ik wel het besluit genomen om een andere tandarts te gaan zoeken waar we terecht kunnen. Het liefst een tandarts die wat dichterbij zit zodat we er ook met de fiets naartoe kunnen gaan. Dankzij het zoeken op het internet naar tandartsen Eindhoven was ik verbaasd van  de hoeveelheid tandartsen welke zich aanbieden via het internet. Ook de tarieven kon ik gelijk bekijken wat wel zo prettig was.

Afspraak gemaakt

Onder het genot van een warme chocolademelk ben ik samen met mijn dochter deze tandartsen gaan bekijken. Het viel mij gelijk op dat ze wat vrolijker reageerde toen we op de PC2 tandartsen website zaten. Na een lang gesprek met haar en het bekijken van de foto’s heb ik een kennismaking gesprek aangevraagd met hun. Hiermee kan mijn dochter met haar eigen ogen bekijken hoe dat het daar is, hopelijk heeft ze dan geen pijn in de buik.

logo

Al met al hebben we vorige week deze afspraak gehad. Zoals  gewoonlijk was ze weer enorm ziek en wilde ze absoluut niet mee. Heb haar gezegd dat ze eerst moet bekijken en dan pas een oordeel kan geven. Door te zoeken op tandartsen Eindhoven, terecht gekomen bij PC2 en vervolgens een dochter te zien krijgen die “zelf” wel even een controle kan ondergaan hebben wij een tandarts gevonden!