Lip filter methode

Lip fillers 1 ml bij Aesthetic Beauty Center

Tegenwoordig willen steeds meer vrouwen een behandeling voor hun lippen nemen. Laten opspuiten, of permanente make-up er op. Vooral het opspuiten van de lippen is heel erg populair geworden. Bijvoorbeeld Aesthetic Beauty Center heeft een behandeling met de naam: Lip fillers 1 ml bij Aesthetic Beauty Center. Lip fillers bestaan al ontzettend lang, al sinds de 19e eeuw. In die tijd waren de behandelen voor lip Lip fillers nog heel erg anders. Toen die tijd werd er van alles en nog wat in je lippen gespoten. Tegenwoordig doen ze het alleen nog maar met hyaluronzuur en natuurlijke substanties. 

verschillende Lip fillers technieken

Op het internet zul je veel verschillende manieren zien over hoe je je lippen kan laten opspuiten zoals the Russian method: bij deze behandeling worden er micro injecties hyaluronzuur verticaal in je lippen gespoten. Door deze techniek wordt de lippen mooi rond en vol gespoten. Dan als tweede Techniek heb je de Cupid’s bow: Bij deze methode wordt eerst de bovenlip opgevuld met hyaluronzuur. Deze techniek is handig bij lippen met een geringe vorm. Door de Cupid’s bow behandeling zullen de lippen mooi zacht en natuurlijk worden. Naast de Cupid’s bow heb je ook nog de Keyhole pouth: in deze methode wordt er een draadje gespannen in de onderlip. Op deze manier wordt de filter er van onder ingespoten met het effect dat je een getuite lip krijgt. Deze behandeling heeft meerdere afspraken nodig. Het resultaat is niet in één behandeling zichtbaar.

Lip fillers 1 ml bij Aesthetic Beauty Center

De methodes die Aesthetic Beauty Center gebruikt

De wens bij Aesthetic Beauty Center is dat de lippen zo natuurlijk mogelijk blijven. De artsen van ABC (Aesthetic Beauty Center) zijn gericht op: kwaliteit, veiligheid, service en hygiene. De methode die ABC gebruikt is soort van de Russian method. maar dan toch weer op een veiligere en hygiënische manier.