Het gebruik van rosacea creme bij rosacea

natuurlijke gezichtsverzorging 5

Als je last hebt van rosacea kan het gebruik van speciale IK Skin Perfection: Creme voor rosacea helpen om de symptomen tegen te gaan. De oorzaak van rosacea is nog onduidelijk, maar het komt het meest voor bij vrouwen van middelbare leeftijd. Het ontstaat door zogenoemde triggers. Dat zijn oorzaken van buitenaf wat rosacea kan opwekken. Rosacea zijn de altijd blozende wangen, maar ook een pijnlijke, jeukende huid wat gezwollen kan zijn. Ook kunnen er puistjes of bultjes zichtbaar worden tijdens een rosacea aanval. Wel is bekend dat rosacea ook erfelijk kan zijn.

Wat heb ik nodig?

Wist je dat IK Skin Perfection: Creme voor rosacea kan helpen om de symptomen van rosacea tegen te gaan? Zo kan jij je huid goed verzorgen, want rosacea vraagt om een goede skincare routine. Je wilt je huid reinigen om bacteriën en vuil van buitenaf te verwijderen. Daarna kun jij een serum aanbrengen om je huid extra te verzorgen. Breng daarover heen een dag- of nachtcrème. Wil je nog een extra verzorging? Dan kun je ervoor kiezen om een paar druppeltjes huidolie in je crème te fixen voordat je deze aanbrengt op je gezicht. Zo is de basis verzorging al goed op orde. Voor extra verzorging kun je er nog voor kiezen om wekelijks een fruit peeling te nemen. Of om je huid te scrubben en vervolgens en vervolgens een extra verzorgend masker te gebruiken.

Ik wordt er gewoon onzeker van

Behalve fysieke klachten zoals roodheid, jeuk of een branderig gevoel, kan een huidaandoening ook zeker mentale klachten opleveren. Het is een aandoening waardoor je huid er anders uitziet dan bij anderen en dat kan voor onzekerheden zorgen. Ook kun je er als kind zijnde, of op latere leeftijd mee gepest worden. Hierdoor kun je behalve onzekerheid ook een laag gevoel van eigenwaarde, schaamte of depressieve gevoelens ervaren. Maar wees je er van bewust dat het goed te behandelen is, maar dat het chronisch is, dus nooit voor altijd weg zal zijn.