Fysio Centrum Utrecht: voor fysio in Leidsche Rijn

Fysio in Leidsche Rijn

Op advies van mijn huisarts moest ik op zoek naar fysio in Leidsche Rijn. Ik heb namelijk al geruime tijd last van hoofdpijn. Mijn huisarts kon niets meer voor me doen maar dacht dat een fysiotherapeut misschien wel uitkomst kon bieden. Dus zo kwam ik terecht bij Fysio Centrum Utrecht, oftewel FCU.

Fysio in Leidsche Rijn: verschillende specialisaties

Fysio in Leidsche RijnFysio Centrum Utrecht heeft een aantal specialisaties, waaronder dus hoofdpijn. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn: migraine, cluster hoofdpijn, aangezichtspijn en spanningshoofdpijn. Sommige hoofdpijnen stralen uit vanuit de nek terwijl andere weer bewegingsafhankelijk zijn. Bij de fysio in Leidsche Rijn kijken ze waar de hoofdpijn vandaan komt en hoe dit door middel van fysiotherapie behandeld kan worden. Klachten kunnen verminderen en soms zelfs helemaal verdwijnen. In mijn geval heb ik geen last meer van hoofdpijn. Ik weet nu beter waar het vandaan komt en kan met kleine aanpassingen hoofdpijn voorkomen.

Fysiotherapie aan huis

Naast hoofdpijn heeft Fysio Centrum Utrecht ook andere specialisaties zoals: blessurepreventie, dry needling, manuele therapie, massages, medical taping en sport revalidatie.  En natuurlijk kun je ook voor fysiotherapie terecht bij de praktijk en in sommige gevallen komt de fysiotherapeut ook aan huis. Voor fysio aan huis is wel een verwijzing nodig van de huisarts of een specialist.

Vergoeding door zorgverzekering

Fysio in Leidsche RijnVoor fysiotherapie bij Fysio Centrum Utrecht is geen verwijzing van de huisarts nodig. Voor vergoeding van de fysiotherapie heb je een aanvullende verzekering nodig. Wil je weten of jouw behandeling vergoed wordt door jouw zorgverzekering? Dan kun je het beste contact opnemen met je zorgverzekeraar. Je kunt ook een gratis vrijblijvend gesprek aanvragen bij Fysio Centrum Utrecht door te kiezen voor een gratis medisch consult.

Om een afspraak te maken kun je telefonisch contact opnemen, een mailtje sturen of een berichtje achterlaten via het contactformulier op de website. Hopelijk ben jij dan, net zoals ik, snel van je klachten af.