Definitief ontharen bij Gentle Clinics

Wilt u uzelf effectief ontharen? Dan bent u aan het juiste adres bij Gentle Clinics. Dit is een gespecialiseerde kliniek in Amsterdam die werkt met de nieuwste technologieën. Zij werken met de Bios Square Epil, dit is de meest krachtigste ontharingslaser die op dit moment op de markt is. Na een behandeling met de Bios Square Epil, hoeft u nooit meer te scheren, epileren of te harsen.

Over de definitief ontharen behandeling

Wanneer u kiest voor de unieke behandelmethode, dan zult uiteindelijk effectief onthaart zijn. Bij de behandeling wordt er gebruik gemaakt van de twee krachtigste lasers die er op dit moment bestaan in één apparaat. Dit apparaat is het eerste apparaat ter wereld dat een laser heeft dat een vierkant gebied behandeld. Hierdoor is deze behandeling het meest effectief bij effectief ontharen. Ook maken zij als enigste kliniek gebruik van een koelingsgel.

De specialisten van Gentle Clinics begrijpen dat ongewenste haargroei erg vervelend kan zijn en zullen u daarom zo spoedig mogelijk en zo goed mogelijk helpen. Zelf ben ik er ook naar toe geweest aangezien ik het niet fijn vond om elke dag te scheren en stoppeltjes te hebben. Ik besloot daarom om een behandeling definitief ontharen aan te gaan. Na een tijdje zoeken besloot ik om de behandeling te laten uitvoeren bij Gentle Clinics. Ik ben voor de behandeling erg goed ingelicht over wat ik kan verwachten en hoeveel behandelingen ongeveer nodig zijn. De medewerkers zijn ook erg aardig en zullen u zo goed mogelijk helpen.